Design Engineer till SMS Smart Media Solutions AB

2019-04-05

 

SMS Smart Media Solutions AB grundades i Sverige 1973. Genom sina innovativa lösningar, design och högkvalitativa produkter är SMS idag en av Europas största leverantör av stativ och inkapslingar till stora skärmar/displayer. Evoko grundades 2009 som helägt dotterbolag till SMS. Evoko var ett av de första företagen på marknaden gällande system för rumsbokning och har nu flera innovativa produkter som hjälper företag att skapa ”magnificent meetings”. Vi har utvecklat ett premiumbrand och har under en längre tid varit ledande på marknaden.SMS och Evoko har kontor i Sverige (huvudkontor), USA och Förenade Arabemiraten.

Är du ingenjör med ett intresse för produktutveckling? Lockas du av att arbeta i ett sammansvetsat team där kreativiteten flödar? Då tror vi att du är rätt person för jobbet. På SMS Smart Media Solutions AB får du möjlighet att arbeta med hela utvecklingsprocessen, från idé till färdig produkt. Din roll som Design Engineer kommer utgöra en nyckelroll i våra kommande projekt. Är du redo att anta utmaningen, tveka inte att söka tjänsten redan idag då vi intervjuar löpande.

 

Rollen

Som Design Engineer kommer du att få vara med under hela utvecklingsprocessen, från idé till färdig produkt. Här blir din roll att driva och verifiera den tekniska utvecklingen av produkten tillsammans med projektledare och produktchef. En spännande utmaning för dig blir att få ihop en tilltalande formgivning, med installationsvänlighet och god användarupplevelse. Du bör ha god vana av CAD (SolidWorks) och att skapa renderingar, då du ofta kommer få ta fram tidiga koncept i 3D som avstämning internt eller mot kund.

Hos SMS Smart Media Solutions får du driva dina egna projekt men även samarbeta i olika projektgrupper. Du får ofta lära dig nya specialiteter och utvecklar ständigt produkter i nära samarbete med kunder och leverantörer. I din roll söker du lösningar tvärfunktionellt inom den egna organisationen såväl som utanför. Du uppmuntras att uppträda initiativrikt och att genomföra ständiga förbättringar. Hos SMS Smart Media Solutions får du möjligheten att växa i din roll och påverka din personliga utveckling där du själv är med och sätter målen.

Om dig

För att lyckas i ditt uppdrag som Design Engineer har du en egen drivkraft och är självgående. Du kommer till din rätt när du får agera i en snabbrörlig organisation med platt struktur. Du trivs som allra bäst när organisation och arbetssätt genomsyras av ”frihet under ansvar”, teamkänsla, samarbete och kunskapsdelning. Du har en vilja att lära nytt och i samarbete med andra bidrar du till utveckling och uppskattas för din idérikedom, prestigelöshet och resultatfokus.

 

Din bakgrund

  • Du är ingenjör gärna inom mekanik, produktutveckling och/eller industriell design
  • Du har goda kunskaper i CAD, gärna Solid Works.
  • Meriterande är även vana av Adobe Photoshop, Illustrator och Indesign men detta är inget krav.
  • Eftersom all extern kommunikation sker på engelska är goda kunskaper (tal och skrift) i engelska ett absolut krav
  • Intresse för utveckling, teknik och design

 

Start:Omgående, efter överenskommelse

 

Omfattning:Heltid, tills vidare

 

Intresserad?

Vi ser fram mot att få din ansökan med CV och personligt brev till daniel@smartmediasolutions.se . Varmt välkommen med din ansökan!

 

Läs gärna mer om oss

www.smartmediasolutions.se och www.evoko.se